O nama

Textil d.o.o. iz Jagodine je privatno proizvodno preduzeće  sa porodičnom tradicijom i iskustvom preko 20 godina u proizvodnji i prodaji sopstvenih tekstilnih proizvoda. Osnovan 1986.godine, Textil je bio jedan od pionira u privatnom preduzetništvu iz ove oblasti. Iz godine u godinu povećavao se obim proizvodnje, nicali su novi proizvodni objekti, nova tehnologija i zapošljavani obučeni radnici. Sada smo vodeća firma u ovoj oblasti u regionu koja se svojim uspehom znatno izdvaja u odnosu na konkurenciju u okruženju.

Tržišno iskustvo firme Textil d.o.o. je na visokom nivou i osim prodaje u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Nemačkoj, Grčkoj i Holandiji naša intencija je pokrivanje i drugih zemalja EU kao i poboljšanje kvaliteta.

Zahvaljujući timu visoko obučenih radnika u proizvodnji, timu menadžera, praćenju najnovijih trendova u oblasti tekstila za domaćinstvo kao i savremenoj tehnologiji, napredovanje naše firme je u velikom usponu.

Razvijanje lanca maloprodajnih i veleprodajnih objekata dokaz je kvalitetnog poslovanja. Dugogodišnja odanost postojećim potrošačima naših proizvoda kao i njihova stalna ekspanzija je upravo potvrda naše uspešnosti.

Naš cilj je poboljšanje kvaliteta zivota naših postojećih i potencijalnih kupaca kroz totalni komfor proizvoda textil-a.

Prednosti poslovanja sa textil-om:

* zahvaljujući iskustvu preko 25 godina mi znamo potrebe naših i Vaših kupaca

* Isporuka brza i efikasna.

* Želimo da Vam učinimo život komfornim kao što su naši proizvodi.

Naše proizvode redovno izlažemo na sajmu u Frankfurtu, Beogradu i Novom Sadu. Godišnje proizvedemo oko 450 000 proizvodnih jedinica. Firma textil d.o.o. posluje na prostoru od 3500m2 i zapošljava preko 110 visoko obučenih radnika.


Sa nama se lepše sanja.
Textil d.o.o.