Štep deka JANA

Šifra proizvoda: 4010134
Raspoloživo: Na lageru
2,640.0RSD

Dostupne opcije

*

Jednostavne promene mogu napraviti veliku razliku, tako da ako Vam spavaća soba deluje jednolično, nova štep deka JANA je jednostavno i ekonomično rešenje. Cvetna deka će ulepšati stvari odmah. Veselo i romantično. Napravljena je od kvalitetnog pamučnog materijala u kombinaciji sa jednostranim frotirom .Jednostavni štepovi sa 150gr punilom po metru kvadratnom deku čini još prijatnijom.

Sirovinski sastav:

Gornji deo 100% pamuk
Donji deo frotir pamuk 80% poliester 20%

Održavanje:

Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudzbine. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.
Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena navedeno je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje Vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo Vam email obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti za dan-dva na Vašoj adresi.