Besplatna isporuka za porudžbine preko 3000 RSD

Kategorije
media

Kako već treću godinu za redom poslujemo sa izvrsnim poslovnim rezultatima koji su nagrađeni zlatnim Sertifikatom AAA GOLD, stekli smo uslov da ove godine budemo nagrađeni najvišim priznanjem – Platinastim Sertifikatom bonitetne izvrsnosti AAA Platinum za 2020. godinu.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti kompanije Bisnode je potvrda o natprosečnom kvalitetu poslovanja preduzeća koja je priznata u poslovnom svetu. Na osnovu detaljnih informacija o poslovanju i aktuelnih podataka iz prethodnih godina, sertifikat se dodeljuje za period od narednih 12 meseci od datuma izdavanja. Više desetina statistički karakterističnih varijabli i proverenih formula na osnovu finansijskih podataka, blokada, navika plaćanja i tužbi, dokazuju sigurnost, konkurentnost, trajnost, stabilnost, uzornost i pouzdanost poslovnih subjekata. Viši stepen sertifikata bonitetne izvrsnosti znači veće poverenje i ugled na tržištu – a mi smo dobili najviši stepen, što govori o poslovnoj stabilnosti firme.

Sertifikat je dodeljen od strane Bisnode Srbija koja je deo međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg evropskog provajdera poslovnih i bonitetnih informacija, sa sedištem u Stokholmu.

  • Oct 20, 2020
  • Kategorija: Novosti
  • Komentari: 0