Šifra artikla: 1010008
Dostupno: Na lageru

Jastuk na kome spavate treba biti pažljivo biran i prilagođen Vašem telu i potrebama. Higijena jastuka je još važnija, a s obzirom da klasična jastučnica propušta tečnosti, i različite čestice koje se stvaraju prilikom spavanja, razvili smo poseban proizvod koji će u potpunosti očuvati čistoću Vašeg jastuka...

380.00 RSD

Jastuk na kome spavate treba biti pažljivo biran i prilagođen Vašem telu i potrebama. Higijena jastuka je još važnija, a s obzirom da klasična jastučnica propušta tečnosti, i različite čestice koje se stvaraju prilikom spavanja, razvili smo poseban proizvod koji će u potpunosti očuvati čistoću Vašeg jastuka. Jastučnica FIT je izrađena od nepromočivog materijala i lako se održava tako da budite sigurni da ste za Vaš jastuk izabrali najbolju podršku.


Dimenzija 50x70cm

poliester 100%, nanos poliuretan 100%

  

Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudzbine. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.
Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena navedeno je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje Vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo Vam email obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti za dan-dva na Vašoj adresi.

Slični proizvodi