Kupujte online
Babytextil
Sijemo po Meri
Textil Kids
Katalog u PDF formatu
Vodootporni naddusek

2019 LAVANDA KOLEKCIJA

Kolekcija jorgana i jastuka izrađena je sa mirisom LAVANDE, koja dokazano deluje izuzetno umirujuće i opuštajuće na nerve, oslobađa napetost i otklanja nesanicu, a naša kolekcija sadrži pravu sušenu lavandu.

AirSoft punjenje su vlakna napravljena od posebnih materijala kojima su napunjeni Lavanda Jastuk i Jorgan. Clima control je sistem koji omogućava samoprovetravanje, regulaciju toplote i vlage pa smo, kako bismo vam omogućili ZDRAV I UDOBAN SAN u gotovo svim uslovima, Lavanda kolekciju Jastuka i Jorgana opremili Clima Control sistemom.

PRIKAŽI PROIZVODE
 

NAŠA PRIČA

Više od tri decenije održava nas ista ideja – Textil nije privremeni stil koji brzo izlazi iz mode. Naša filozofija je jednostavna ali teška za kopiranje. Mi proizvodimo prelepi kućni tekstil za svaku prostoriju u Vašem domu. Najčešće, naši proizvodi su napravljeni od pamuka ali takođe radimo i sa ostalim materijalima kao što su vuna, saten, akril. Mešamo i komponujemo materijale i tako pravimo jedinstven stil.KAKO SMO POČELI

Da, i mi imamo priču da smo nastali u maloj porodičnoj radionici. Te davne 1986.godine cilj je bio samo jedan – istražiti i zadovoljiti potrebe malog broja kupaca. Upoznavali smo, istraživali i nekako usput i rasli. Od jedne mašine sve do najsavremenije opremljenog proizvođača tekstila u zemlji.

Bili smo pioniri u privatnom preduzetništvu u oboj oblasti . Iz godine u godinu povećavao se obim proizvodnje, nicali su novi proizvodni objekti, nova tehnologija i zapošljavani obučeni radnici. Sada smo vodeća firma u ovoj oblasti u regionu koja se svojim uspehom znatno izdvaja u odnosu na konkurenciju u okruženju.


DETALJNIJE