Šifra artikla: 3030163
Dostupno: Na lageru

Umirujuće dejstvo tačkica koje stimulišu dobar san
Antibakterijska svojstva
Regulacija toplote i vlage
Ultra mekan
Navlaka sadrži rajsferšluš


Dimenzija: 50x70cm

3,598 RSD

    Umirujuće dejstvo tačkica koje stimulišu dobar san
    Antibakterijska svojstva
    Regulacija toplote i vlage
    Ultra mekan
    Navlaka sadrži rajsferšluš

Zašto Jastuk Comfort?

Spoj višegodišnjeg iskustva, obučenih radnika, vrhunske tehnologije i neprestanog istraživanja dali su rezultate u kvalitetnim, kontrolisanim i proverenim proizvodima, koji imaju samo jednu svrhu – da deluju pozitivno na Vaše zdravlje i da pospeše kvalitetan i dobar san.

Jastuk Comfort je inovacija u kategoriji jastuka jer ga odlikuje posebna vrsta materijala, mikrovlakno sa izraženom tačkastom strukturom koja stimuliše dobar san.

Šta je Air Soft punjenje?


Air soft punjenje su vlakna napravljena od posebnih materijala kojima je napunjen Jastuk Comfort. Tehnologija za proizvodnju AirSoft vlakna je preuzeta je i unapređena od proizvođača moderne skijaške opreme, a sada prvi put primenjena i u proizvodnji jastuka. Visoka tehnologija ovih materijala primenjena je na pravi način, a omogućava Jastuku Comfort da poseduje izuzetne karakteristike, i da istovremeno bude ULTRA LAK I MEKAN.

Sir.sastav: navlaka 100% mikrofiber polyester, punilo 100% silikonski poliester; Jastuk sadrži rajsferšlus i navlaka se može prati odvojeno
Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudzbine. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.
Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena navedeno je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje Vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo Vam email obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti za dan-dva na Vašoj adresi.