Šifra artikla: 3040320
Dostupno: Na lageru

Spoj napredne tehnologije i višedecenijskog iskustva kao rezultat dao je jastuk i jorgan fantastičnih karakteristika namenjenih isključvo jednom cilju – Vašem ZDRAVOM I UDOBNOM SNU.

2,887.00 RSD

Dostupne opcije

Spoj napredne tehnologije i višedecenijskog iskustva kao rezultat dao je jastuk i jorgan fantastičnih karakteristika namenjenih isključvo jednom cilju – Vašem ZDRAVOM I UDOBNOM SNU.

Zašto Aloe vera?

Specijalna AirSoft vlakna od kojih su napravljeni Textil jastuk i jorgan posebnim tehnološkim postupkom obogaćena su sertifikovanim ekstraktom Aloe vere. Aloe vera je biljka od davnina poznata kao eliksir dugovečnosti, a zbog svojih lekovitih svojstava mnogi je nazivaju kraljicom među lekovitim biljkama. Njeno antibakterijsko, antivirusno i antifungicidno delovanje sprečava razvoj gljivica, bakterija i grinja smanjujući tako mogućnost nastanka alergija i drugih upalnih procesa kože i disajnih organa. Sama biljka Aloe vera sadrži više od dve stotine korisnih aktivnih sastojaka, medju kojima i eterična ulja koja svojim blagotvornim isparenjima pozitivno deluju na imuni sistem i imaju blag umirujući efekat pred san.

Šta je AirSoft punjenje?

AirSoft punjenje su vlakna napravljena od posebnih materijala kojima su napunjeni Textil jastuk i jorgan. Tehnologija za proizvodnju AirSoft vlakna preuzeta je i unapređena od proizvođača moderne skijaške opreme, a sada prvi put primenjena u proizvodnji jastuka i jorgana. Visoka tehnologija ovih materijala primenjena na pravi način, omogućava Textil jastuku i jorganu Aloe Vera da ima izuzetne toplotne karakteristike, a da istovremeno bude ULTRA LAK I MEKAN.

Šta je Clima Control?

Clima Control je sistem koji omogućava samoprovetravanje, regulaciju toplote i vlage u Textil jastuku i jorganu Aloe vera. Kako bismo omogućili ZDRAV I UDOBAN SAN u gotovo svim uslovima, Textil jastuk i jorgan Aloe vera smo opremili sa Clima Control sistemom.
Vlakna AirSoft punjenja prenose toplotu i vlagu akumuliranu u toku spavanja na mikro – kapilarne linije Clima Control sistema koje je odvode iz jastuka i jorgana regulišući tako njegovu temperaturu i vlažnost. Osim trenutnih efekata prijatne temperature i smanjenog znojenja Clima Control dugoročno uklanja uslove za razvoj bakterija i drugih mikro organizama doprinoseći tako boljoj higijeni i dužem životnom veku jastuks i jorgana. Zajedničko delovanje AirSoft punjenja i Clima Control sistema omogućava da se Textil jastuk i jorgan Aloe vera udobno i zdravo koristi na skoro svim temperaturama. U najhladnijim zimskim noćima pružajući maksimalnu toplotu, ali i u večerima kada nije previše hladno,odvodeći višak toplote preko Clima Control sistema.

Dimenzija:
- 140x200cm
- 200x200cm

Materijal: microfiber 100%, punilo silikoniziran polyester,150gr/m2

Postupak održavanja:
Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudzbine. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.
Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena navedeno je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje Vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo Vam email obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti za dan-dva na Vašoj adresi.

Slični proizvodi