Šifra artikla: 4010245
Dostupno: Na lageru

“Prima Lux” kolekcija je inspirisana prirodom. Mešavinom toplih tonova peska i zemlje,lepom teksturom prošivanja, nova kolekcija odiše prirodom i pobudjuje čula dajući Vam osećaj da vreme ne postoji.

Komplet sa dva je lica dostupan u dezenima bež-braon i ljubičasto-sivi

9,758.00 RSD

Dostupne opcije

“Prima Lux” kolekcija je inspirisana prirodom. Mešavinom toplih tonova peska i zemlje, lepom teksturom prošivanja, nova kolekcija odiše prirodom i pobuđuje čula dajući Vam osećaj da vreme ne postoji. Nova kolekcija “Prima Lux” ispuniće Vaš dom nežnim emocijama. Tišina, spokoj…odsustvo svega nevažnog.
Kolekcija je dizajnirana tako da možete koristiti obe strane u zavisnosti koju boju u kom trenutku želite na površini. Prirodni materijal u saten tkanju daje kolekciji posebnu vrednost. Spavajte mirno, živite bolje.

Komplet sa dva je lica dostupan u dezenima bež-braon i ljubičasto-sivi

Materijal: saten pamuk 100%
Dimenzije: 250x260
Prekrivač 250x260cm
2 jastučnice 60x80cm
2 valjkasta jastučića

Savet:  Prati blagim sredstvima za pranje.


Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudzbine. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.
Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena navedeno je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje Vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo Vam email obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti za dan-dva na Vašoj adresi.