Menu
Korpa

Naddušeci

Memorijska pena je na početku, najveću primenu imala u medicini, da bi zatim zbog svoje velike udobnosti, postala jedan od najvažnijih delova u proizvodnji jastuka i dušeka visokog kvaliteta. Naš dušek ALOE VERA PLUS debljine 6 cm ravnomerno rasporedjuje težinu tela i osigurava udobno spavanje. M..
 11.513 RSD
Da li znate da svaki dušek zahteva i adekvatnu zaštitu? Svake noći gubimo i po litar tečnosti preko kože i usta što stvara bezbroj fleka. Nezaštićeni dušeci predstavljaju idealnu sredinu za leglo bakterija I prašine sa poda koje su uglavnom zaslužne za astmu, ekceme i kijavicu. Vi možete da kontroli..
 1.898 RSD
Mekan i elastičan, udoban i prilagodljiv temperaturnim razlikama - dušek LUX MEDIC od memorijske pene debljine 4 cm odvešće Vas u carstvo snova. Težinu tela ravnomerno rasporedjuje i daje osećaj izuzetne udobnosti. Memorijska pena je osetljiva na temperaturne razlike i u zavisnosti od nje nocu hladi..
 8.474 RSD
Memorijska pena je na početku, najveću primenu imala u medicini, da bi zatim zbog svoje velike udobnosti, postala jedan od najvažnijih delova u proizvodnji jastuka i dušeka visokog kvaliteta. Naš dušek SILVER PLUS debljine 6 cm ravnomerno rasporedjuje težinu tela i osigurava udobno spavanje. Memo..
 11.513 RSD
Naddušek SOFTY SAN Naddušek SOFTY SAN
Popularno
Da li znate da svaki dušek zahteva I adekvatnu zaštitu? Svake noći gubimo I po litar tečnosti preko kože I usta što stvara bezbroj fleka.Nezaštićeni dušeci predstavljaju idealnu sredinu za leglo bakterija I prašine sa poda koje su uglavnom zaslužne za astmu,ekceme I kijavicu.Vi možete da kontrolišet..
 1.758 RSD
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)