logo

Isporuka

Svi proizvodi kupljeni na našoj web prodavnici  isporučuju se POST EXPRESS kurirskom službom u skladu sa njihovim radnim vremenom i važećim cenovnikom dostave. Isporuka pošiljki se vrši isključivo na teritoriji republike Srbije.


Ekspresna usluga dostave pošiljaka podrazumeva dostavu „od vrata do vrata“. Sve pošiljke primljene u toku radnog vremena , biće obrađene do 16 h prvog narednog radnog dana (potvrđene). Dostava će biti organizovana do 7 dana od dana potvrđene pošiljke. U toku Novogodišnjih ili drugih većih praznika rok za isporuku robe moze biti duži od uobičajenog roka, predviđenog za dostavu.


Molimo Vas da u periodu isporuke obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu.

CENA ISPORUKE:


Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe.
Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.
Porudžbinu koju plaćate pouzećem, platićete kuriru prilikom isporuke.
Plaćanje kreditnim karticama može odložiti vreme isporuke dok se ne proveri status uplate.


Isporuka za vrednost porudžbine preko 5000 rsd je besplatna.


Napomena:


Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Kuriru ne treba plaćati ništa više od konačnog iznosa računa.


Vaš Textil!

Textil 2024 © sva prava zadržana