logo

O nama

Naša priča:

Više od tri decenije održava nas ista ideja – Textil nije privremeni stil koji brzo izlazi iz mode. Naša filozofija je jednostavna ali teška za kopiranje. Mi proizvodimo prelepi kućni tekstil za svaku prostoriju u Vašem domu. Najčešće, naši proizvodi su napravljeni od pamuka ali takođe radimo i sa ostalim materijalima kao što su vuna, saten, akril. Mešamo i komponujemo materijale i  tako pravimo jedinstven stil.

Kako smo počeli:

Da, i mi imamo priču da smo nastali u maloj porodičnoj radionici. Te davne 1986.godine cilj je bio samo jedan – istražiti i zadovoljiti potrebe malog broja kupaca. Upoznavali smo, istraživali i nekako usput i rasli. Od jedne mašine sve do najsavremenije opremljenog proizvođača tekstila u zemlji.
Bili smo pioniri u privatnom preduzetništvu u oboj oblasti . Iz godine u godinu  povećavao se obim proizvodnje, nicali su novi proizvodni objekti, nova tehnologija i zapošljavani obučeni radnici. Sada smo vodeća firma u ovoj oblasti u regionu koja se svojim uspehom znatno izdvaja u odnosu na konkurenciju u okruženju. 

Mehanizacija:

Trenutno posedujemo veoma savremene mašine za proizvodnju tekstila kao što su linija za proizvodnju punila i termovate, štepomate, linije za izradu jorgana, prekrivača i pokrivača, mamut mašinu za izradu punijih jorgana kao i pregršt drugih mašina koje svakodnevno koristimo u proizvodnji. 

Textil danas:

Tržišno iskustvo firme Textil d.o.o. je na visokom nivou i osim prodaje u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Nemačkoj, Grčkoj i Austriji naša intencija je pokrivanje i drugih zemalja EU kao i poboljšanje kvaliteta.

Zahvaljujući timu visoko obučenih radnika u proizvodnji, timu menadžera, praćenju najnovijih trendova u oblasti tekstila za domaćinstvo kao i savremenoj tehnologiji, napredovanje naše firme je u velikom usponu.

Razvijanje lanca maloprodajnih i veleprodajnih objekata dokaz je kvalitetnog poslovanja. Dugogodišnja odanost postojećih potrošača naših proizvoda kao i njihova stalna ekspanzija je upravo potvrda naše uspešnosti.

Naš cilj je poboljšanje kvaliteta zivota naših postojećih i potencijalnih kupaca kroz totalni komfor proizvoda TEXTIL-a.

Prednosti poslovanja sa TEXTIL-om:

* Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu mi znamo potrebe naših i Vaših kupaca.

* Isporuka brza i efikasna.

* Želimo da Vam učinimo život komfornim baš kao što su naši proizvodi.

Textil 2024 © sva prava zadržana