logo

Zamena artikala

Ukoliko  nakon prijema željenog artikla odlučite da isti zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate na  telefon +381 112137235 ili 035 8232007 ili nam pošaljite e-mail na adresu: onlinekupovina@textil.rs


Nakon što ste  prijavili zamenu, neophodno je da artikal koji želite da zamenite pošaljete na adresu Textil doo koja je data na internet stranici www.textil.rs
Neophodno je da pošaljete adekvatno upakovan artikal, jer sva odgovornost ide na račun pošiljaoca, račun-otpremnicu koju ste dobili uz proizvod, zatim odštampanu i čitko popunjenu dokumentaciju koju ste prethodno dobili na e-mail od Textil doo internet prodavnice.

Troškove poštarine snosi kupac.

Čim artikal stigne na naš lager, vrši se provera artikla da li je poslat u adekvatnom stanju i automatski se šalje zamenski artikal sa novom račun-otpremnicom.
Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je otvaran, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom  stanju, u originalnom, neoštećenom i neotvaranom pakovanju.
Rok za zamenu artikla je 14 dana od trenutka kada podnesete zahtev za zamenu istog, a nakon prijema proizvoda koji želite da zamenite.

Vaš Textil!

Textil 2024 © sva prava zadržana