logo

Kako koristimo kolačiće (Cookies)

Kako bismo unapredili svoje usluge, na veb stranici textil.rs koristimo kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se postavljaju na tvoj računar, a svaki od njih dobija jedinstvene brojeve. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za pravilno funkcionisanje veb-sajta, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korišćenju veb-sajta (statistika), kako bismo mogli da unapredimo tvoje pretraživanje.

Kolačići mogu da se čuvaju na tvom pretraživaču ili uređaju različiti vremenski period. Kolačići sesija se brišu sa računara ili drugog uređaja kada se zatvori pretraživač. Trajni kolačići ostaju sačuvani na tvom računaru ili nekom drugom uređaju dok se ne izbrišu ili dok im ne istekne unapred definisani vremenski period čuvanja.

Kada posetiš naš sajt, on može preuzeti ili pohraniti informacije iz tvog pretraživača, najčešće u formi kolačića. Ovo može uključivati informacije o tebi, tvojim izborima ili izvršenim pretragama, kao i informacije o digitalnom uređaju koji koristiš. Ove informacije najčešće služe kako bi sajt dobro funkcionisao. Informacije koje prikupljamo o tebi najčešće ne služe kako bismo te identifikovali kao pojedinca, ali i dalje za cilj imaju da ti pruže presonalizovano iskustvo na internetu. 

Pomoću kolačića (i drugih tehnologija), možemo dosta da unapredimo korisničko iskustvo, prikupljajući podatke o pretraživanju našeg veb-sajta.

Textil 2024 © sva prava zadržana